Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

10 imádnivaló piskótatekercs, krémes, gyümölcsös töltelékkel!

Ha édesszájú vagy, és szereted a piskótatekercseket, akkor ez a válogatás neked szól! Összegyűjtöttünk tíz olyan piskótatekercs receptet, amelyek garantáltan levesznek a lábadról. Legyen szó túrós-barackos, narancsos, tejszínes-citromos, vagy akár feketeerdő roládról, minden ízlést kielégítő finomságot megtalálsz ebben a listában. A gyümölcsös töltelékek frissességet és üdeséget kölcsönöznek ezeknek a süteményeknek, miközben a krémes állaguk garantálja, hogy minden falat igazi élvezet legyen. Merülj el a krémes és gyümölcsös piskótatekercsek világában, és találd meg a kedvencedet az alábbi receptek közül!
Beküldte: 2024.05.13.

1. Túrós-barackos piskótatekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. tojás
  2. 8 ek cukor
  3. 8 ek finom liszt
  4. 15 dkg vaj
  5. 50 dkg túró
  6. 15 dkg cukor
  7. csipetnyi só
  8. 1 cs vaníliás cukor
  9. 1-1,5 citrom héja (bio citrom)
  10. ízlés szerint nektarin

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

2. Narancsos tekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 4 tojás
  2. 6 dkg teljes kiőrlésű barnarizsliszt vagy 8 dkg fehérliszt
  3. 2,5 dkg negyedannyi ugyanannyi édesítőszer vagy 10 dkg cukor
  4. egy narancs reszelt héja
  5. pár csepp citrom
  6. 25 dkg túró
  7. 1 evőkanál tejföl
  8. fél citrom leve
  9. fél evőkanál negyedannyi ugyanannyi édesítőszer vagy 2 evőkanál cukor
  10. 1 dl 30 %-os habtejszín
  11. egy narancs gerezdekre szedve

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

3. Tejszínes–citromos piskótatekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 6 tojás
  2. 6 ek cukor
  3. 6 ek finomliszt
  4. 1 mk sütőpor
  5. 5 ek házi, jó sűrű baracklekvár
  6. 8 dkg finomliszt
  7. 5 dl tej
  8. 10 dkg cukor
  9. 1 citrom reszelt héja és leve
  10. 2 dl habtejszín

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

4. Eperkrémes piskótatekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 4 db tojás
  2. 12,5 dkg porcukor
  3. 10 dkg liszt
  4. 2 dkg kakaó (holland)
  5. 2 ek forró víz
  6. 1 tk vaníliaaroma
  7. 30 dkg eper
  8. 30 dkg mascarpone
  9. 2 dl habtejszín
  10. 2 cs vaníliás cukor
  11. 1/2 citrom leve
  12. 15-20 dkg porcukor

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

5. Ribizlis tekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 7 tojás
  2. 14 dkg porcukor
  3. 14 dkg finom liszt
  4. pici sütőpor
  5. 3 púpos ek liszt
  6. 4 ek cukor
  7. 2,5 dl tej
  8. 20 dkg vaj
  9. 30 dkg fagyasztott ribizli

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

6. Narancsos piskóta tekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

Piskóta:

  1. 6 db tojás
  2. 6 ek rétesliszt
  3. 5 ek cukor
  4. 1 csomag vaníliáscukor
  5. 3 ek kakaó
  6. fél zacskó sütőpor
  7. 50 dkg túró
  8. 25 dkg margarin
  9. 10 dkg cukor
  10. 2 cs. vaníliáscukor
  11. narancslé és a reszelt héja
  12. 5 db kisméretű narancs

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

7. Eperkrémes–kakaós rolád recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 6 tojás
  2. 6 ek cukor
  3. 5 ek liszt
  4. 1 ek cukrozatlan kakaópor
  5. 1 kk sütőpor
  6. 3 dl tej
  7. 4 ek cukor
  8. 1 csg epres pudingpor
  9. 15 dkg eper aprítva
  10. 10 dkg vaj
  11. 2 dl habtejszín

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

8. Feketeerdő rolád recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 5 db tojás
  2. 5 ek cukor
  3. 3 ek finomliszt
  4. 2 ek kakaópor
  5. 1 ek olaj
  6. csipet só

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

9. Banános tekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 6 tojás
  2. 120 g porcukor
  3. 40 g kakaópor
  4. 2 ek csokoládés pudingpor
  5. 1 mk szódabikarbóna
  6. 1 tojás
  7. 200 ml tej
  8. 2 ek liszt
  9. 200 g margarin
  10. 100 g porcukor

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

10. Rumos-meggyes krémes piskótatekercs recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 3 db tojás
  2. 10 dkg porcukor
  3. 10 dkg finom liszt
  4. 2 csapott evőkanál kakaó
  5. 1 csapott teáskanál sütőpor
  6. 8 ek meleg víz
  7. 1 ek olaj
  8. 1 ek rum

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

Beküldte: 2024.05.13.