Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

12 kiadós raguleves, ami után nem kell második

Egy gazdag, tartalmas raguleves sok esetben a főétkezés egyetlen fogásaként is megállja a helyét. Ebben a válogatásban 12 olyan receptet gyűjtöttünk össze, amelyek változatos alapanyagokkal és fűszerezéssel kínálnak tökéletes megoldást az étkezéshez. A pulyka- és csirkeragu levesektől kezdve, egészen a kapros báránylevesig számos ízvilágot felvonultatnak. Mindegyikükben közös, hogy nemcsak táplálóak, hanem könnyedén elkészíthetők, így egy hosszú nap végén is tökéletes választások lehetnek.
Beküldte: 2024.05.09.

1. Alföldi raguleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 50 dkg sertéscomb
  2. 1 db vöröshagyma
  3. 2 ek olaj
  4. 50 dkg burgonya
  5. 1,5 liter erőleves
  6. 1,5 dl tejföl
  7. 2 ek citromlé
  8. 2 db babérlevél
  9. só-, bors-, ételízesítő ízlés szerint
  10. 2 tk mustár
  11. 2 db főtt tojás

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

2. Pulyka raguleves tárkonyosan recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 600 g pulyka felső comb filé
  2. 1 fej hagyma
  3. 3 gerezd fokhagyma
  4. 5 db sárgarépa
  5. 2 db petrezselyemgyökér
  6. 1/2 zeller
  7. 1/2 db karalábé
  8. 1 marék zöldborsó
  9. 200 g. főzőtejszín (20%-os)
  10. kevés só, és bors
  11. kevés tárkony
  12. 4 marék levestészta (eperlevél)
  13. kevés étolaj

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

3. Csülkös raguleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 1 kisebb csont nélküli csülök
  2. 50 dkg vajbab
  3. 1 kis szál kolbász
  4. póréhagyma
  5. 2 sárgarépa
  6. 2-3 szem burgonya
  7. bors
  8. tárkony
  9. erős pista
  10. tejföl
  11. liszt
  12. vaj
  13. citromlé

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

4. Tárkonyos szarvasragu leves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 1 kg szarvashús
  2. 1 fej vöröshagyma
  3. 3 gerezd fokhagyma
  4. 4-6 szem boróka bogyó
  5. 1 mokkáskanál vad fűszerkeverék
  6. 50 dkg vegyes gomba (csiperke, szegfűgomba)
  7. 4 közepes sárgarépa
  8. 3 petrezselyemgyökér
  9. 15 dkg fagyasztott zöldborsó

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

5. Cukkinis raguleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 30 dkg csirkemellfilé
  2. 2 sárgarépa
  3. 1 petrezselyemgyökér
  4. 1 bébi cukkini
  5. 2 nagy csiperke gomba
  6. 1,5 dl zöldborsó
  7. 1 közepes krumpli
  8. 1 fej vöröshagyma
  9. 1 paradicsom
  10. 1 ek olívaolaj
  11. 2 dk vaj
  12. 2 csipet kurkuma
  13. 1 csokor friss tárkony
  14. 1 csokor petrezselyemzöld
  15. egy szál lestyán
  16. só, bors
  17. 1,5 dl joghurt
  18. 1 ek tönkölybúza liszt
  19. fél citrom leve

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

6. Kolbászos csirkeraguleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 30 dkg csirkemell
  2. arasznyi füstölt kolbász
  3. 1 fej vöröshagyma
  4. 2 db újhagyma
  5. 4 szál sárgarépa
  6. 1 szál fehérrépa
  7. 1 kisebb karfiol fele
  8. kevés brokkoli
  9. 1 bögre zöldborsó(üveges)
  10. (kevés zöldbab is ha van)
  11. petrezselyemlevél
  12. 1/2 pritamin paprika(kockázva)
  13. bors
  14. pirospaprika
  15. 2 db zöldségleves kocka
  16. 4-5 ek olaj
  17. 1 doboz főzőtejszín

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

7. Raguleves zöldfűszeres galuskával recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 30 dkg sertéscomb
  2. 0,5 marék szárított vargánya
  3. 0,5 marék karikára vágott póréhagyma
  4. 3 szál sárgarépa
  5. 1 szál fehérrépa
  6. 1 kisebb karalábé
  7. 1 kisebb zeller
  8. 1 pohár zöldborsó
  9. petrezselyemlevél
  10. zellerlevél
  11. 1 paradicsom
  12. 1/2 paprika
  13. bors
  14. 1 ek olaj

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

8. Kondorosi betyár raguleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 2 kis fej vöröshagyma
  2. 60 dkg filézett pulyka felsőcomb
  3. 2 sárgarépa
  4. 1 petrezselyem gyökér
  5. 1/4 zeller
  6. 3 krumpli
  7. 1/2 citrom leve
  8. 2 nagy kanál tejföl
  9. 10 dkg mangalica szalonna
  10. 1 dl félédes fehérbor
  11. 1 kávéskanál őrölt csemegepaprika
  12. 1/2 csípős, zöld hegyes paprika
  13. friss tárkony és petrezselyemzöld

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

9. Csirkeragu leves lestyánnal recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 50 dkg csirkemellfilé
  2. 2 ek olaj
  3. 1 vöröshagyma
  4. 3 gerezd fokhagyma
  5. 2 szál sárgarépa
  6. 1 szál fehérrépa
  7. 1 zellergumó
  8. 30 dkg zöldborsó
  9. 1 kk pirospaprika
  10. őrölt bors
  11. 3 dl főzőtejszín
  12. 1 ek keményítő
  13. 1 ek lestyán
  14. 10 dkg levesbetét (lúdgége, eperlevél)

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

10. Kapros-tejszínes bárányraguleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 40 dkg báránycomb
  2. 20 dkg nagyszemű bab
  3. 1 fej hagyma
  4. 4 szál sárgarépa
  5. 2 szál fehérrépa
  6. 1/2 fej karalábé
  7. 1/2 pici fej zeller
  8. 2-2 szál zeller és petrezselyemzöld
  9. 1 csokor kapor, ill. 2 evőkanálnyi aprított, fagyasztott
  10. 2 dl főzőtejszín
  11. 1 dl jó fajta, száraz fehérbor
  12. 3 gerezd fokhagyma
  13. 1 nagy evőkanál kacsazsír
  14. 1 mokkáskanál őrölt kömény
  15. bors
  16. 1,2 l víz

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

11. Csirkeragu leves zöldbabbal, tárkonnyal recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 30 dkg csirkemell filé
  2. 20 dkg sárgahüvelyű zöldbab
  3. 1 fej vöröshagyma
  4. 3 gerezd fokhagyma
  5. 2 szál sárgarépa
  6. 2 szál fehérrépa
  7. 1/4 zeller gumó
  8. 1 evőkanál kacsazsír
  9. 2 dl főzőtejszín
  10. 1 ek étkezési keményítő
  11. 1 evőkanál tárkony (szárított)
  12. 1 mokkáskanál őrölt kömény
  13. só, bors

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

12. Raguleves sertéslapockából recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 30 dkg sertéslapocka
  2. füstölt csülök (csak az íze miatt)
  3. 2 sárgarépa
  4. 4 kisebb sonka hagyma
  5. 2 fehérrépa
  6. 1 maréknyi vajbab
  7. 3 ek tejföl
  8. 2 ek liszt
  9. bors
  10. petrezselyem
  11. tárkony
  12. vaj

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

Beküldte: 2024.05.09.