Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

5 szaftos rakott tészta, amit ki kell próbálnod!

Öt szuper recept, hogy Neked is tökéletes legyen a vacsid!
Beküldte: 2016.04.20.

1. Cheddar sajtos makaróni

chedar

Hozzávalók:

  1. 25 dkg rövid csőtészta
  2. 4 dl tej
  3. 4 dkg margarin
  4. 2 ek liszt
  5. 1 kanálnyi mustár
  6. 20 dkg cheddar sajt
  7. 1 nagy paradicsom
  8. bors

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

2. Rakott bolognai spagetti

bolognai

Hozzávalók:

  1. 1 kg darált sertéshús (dagadó, lapocka, comb)
  2. 2 ek sertészsír
  3. 2 fej vöröshagyma
  4. 4 gerezd fokhagyma
  5. 2 sárgarépa
  6. 1 zellergumó
  7. 50 dkg paradicsom
  8. 1 ek oregánó
  9. 1 ek bazsalikom
  10. 1 ek kakukkfű
  11. 1 dl száraz vörösbor
  12. 5 dl sűrített paradicsom
  13. 50 dkg spagetti
  14. 20 dkg sajt
  15. étolaj a tepsi kikenéshez
  16. cukor

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

3. Tarjás-sajtkrémes tészta

sajtkremes

Hozzávalók:

  1. 25 dkg szarvacska tészta
  2. 15 dkg füstölt-főtt tarja
  3. 1 zöldfűszeres tömlős sajt (100g)
  4. 2 dl főzőtejszín (20%-os)
  5. 1 csipet só
  6. 1 csipet bors
  7. 1 csapott kk házi fokhagymakrém (esetleg 2 gerezd fokhagyma)
  8. 1 marék reszelt sajt a tetejére (kb. 3 dkg)

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Háromsajtos-tarjás pennerakottas

haromsajtos

Hozzávalók:

  1. 25 dkg penne tészta
  2. 15 dkg füstölt-főtt tarja
  3. 2 dl tejszín
  4. 1 tömlős sajtkrém (100g, zöldfűszeres)
  5. 10 dkg trappista sajt
  6. 5 dkg füstölt sajt
  7. 0,5 kk só

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

5. Tarjás-sajtos fodros kocka tepsiben sütve

fodroskocka

Hozzávalók:

  1. 40 dkg fodros kocka tészta
  2. 25 dkg füstölt-főtt tarja
  3. 3,5 dl tejföl + 2-3 ek a tetejére
  4. 1 kis tömlős sajtkrém
  5. 1 tk mustár
  6. 1 tojás
  7. 0,5 kk só
  8. 1 nagy csipet őrölt bors
  9. 10 dkg trappista sajt

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

Beküldte: 2016.04.20.