Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

5 szuper gulyás recept, amitől garantáltan felmelegszel

A gulyásleves a hagyományos magyar konyha egyik legkedveltebb fogása. Összegyűjtöttünk 5 szuper receptet, hogy ne kelljen keresgélned!
Budai István budaiistvan Beküldte: 2015.10.08.

1. Palóc gulyás

palocj

Hozzávalók:

  1. 1/2 vagy 1 kg marha vagy sertés hús-nálam utóbbi (a mennyiség függ, hogy mennyire kiadós levesnek szánjuk, persze a mennyiséget csökkenthetjük is)
  2. 1 nagyobb fej hagyma
  3. 1-2 gerezd fokhagyma
  4. olaj
  5. pirospaprika
  6. 1/2 kg zöldbab
  7. 4 szem burgonya
  8. 3-4 db babérlevél
  9. egy kisebb csokor kapor
  10. ételízesítő
  11. só, bors
  12. kb. fél doboz tejföl

A recept ide kattintva folytatódik!

[wp_ad_camp_5]

2. Pandúr gulyás

pandur

Hozzávalók:

  1. 30 dkg sertésvelő
  2. 1 kg sertéslapocka
  3. 3 db vöröshagyma
  4. 10 dkg füstölt szalonna
  5. 1 evőkanál őrölt pirospaprika
  6. 2 db zöldpaprika
  7. 1 db nagyobb paradicsom
  8. 5 gerezd fokhagyma
  9. 1 mokkáskanál őrölt köménymag
  10. só, őrölt bors

A recept ide kattintva folytatódik!

3. Parasztgulyás

bogracs

Hozzávalók:

  1. 10 dkg füstölt szalonna
  2. 1 pár debreceni vagy 2 pár virsli
  3. 2-3 krumpli
  4. 1 nagy sárgarépa
  5. 1 zöldpaprika
  6. 1 paradicsom
  7. 1 fej vöröshagyma
  8. 2 gerezd fokhagyma

A recept ide kattintva folytatódik!

[wp_ad_camp_5]

4. Pulykagulyás nokedlivel

pulyka

Hozzávalók:

  1. 50 dkg pulykacomb filé
  2. 3 nagyobb szál sárgarépa
  3. 2 szál petrezselyem
  4. 1 közepes fej vöröshagyma
  5. 1 kisebb zeller fele
  6. 1 kisebb karalábé
  7. 4 nagyobb szem krumpli

A recept ide kattintva folytatódik!

5. Marhagulyás

marha

Hozzávalók:

  1. 60 dkg marhalábszár
  2. 20 dkg füstölt szalonna
  3. 4 közepes nagyságú burgonya
  4. 1 nagy fej vöröshagyma
  5. 1 kávéskanál köménymag
  6. 1 púpos evőkanál pirospaprika
  7. 1 késhegynyi őrölt bors

A recept ide kattintva folytatódik!

 

Budai István budaiistvan Beküldte: 2015.10.08.