Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

5 szuper töltött krumpli recept vacsorára

Gyors, olcsó és finom! Ilyen a tökéletes vacsi!
Beküldte: 2016.01.03.

1. Héjában sült töltött krumpli

hejabon

Hozzávalók:

  1. 3 db közepes burgonya tölteni
  2. egy negyed kelkáposzta ( kb 20-25 dkg)
  3. egy kis fej hagyma
  4. egy evőkanál vaj
  5. 1 evőkanál olaj
  6. 2 csipetnyi őrölt kömény
  7. só,bors
  8. egy tömlős sajt
  9. két evőkanál tejföl
  10. egy evőkanál parmezán
  11. néhány szár zöld hagyma szár,vagy metélőhagyma
  12. 2 szelet bacon szalonna

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

2. Töltött krumpli savanyú káposzta ágyon

savanyukaposzta

Hozzávalók:

  1. 1 kg savanyú káposzta
  2. 6-8 nagyobb krumpli
  3. 2 dl főzőtejszín
  4. 50 dkg darált hús
  5. 2 gerezd zúzott fokhagyma
  6. só, bors, csipet köménymag
  7. 1 tk fűszerpaprika
  8. fél fej vöröshagyma apró kockára vágva
  9. 1 tojás

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

3. Töltött sült krumpli

toltott

Hozzávalók:

  1. közepes méretű burgonyák(adagtól függ,hány db)
  2. olaj
  3. sajt
  4. szalonna
  5. sonka
  6. kolbász
  7. hagymaszeletek

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Kolbászos töltött krumpli snidlingmártással

toltottkrumpli

Hozzávalók:

  1. 9 közepes nagyságú krumpli
  2. kb. 3 dkg szárazkolbász
  3. 1 kis csokor friss snidling
  4. 1 tubus tömlős sajt
  5. 3 ek tejföl
  6. 1 nagy csipet só
  7. 1 csipet bors
  8. 5 dkg reszelt sajt

Mártáshoz:

  1. 1 púpos ek margarin
  2. 1 púpos ek liszt
  3. 1,5 dl tej
  4. 1 nagy csipet só
  5. 1 csapott kk házi fokhagymakrém (esetleg 1-2 gerezd fokhagyma)
  6. 1 kis csokor friss snidling

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

5. Hasselback burgonya

hassel

Hozzávalók:

  1. 1 burgonya
  2. 1 gerezd fokhagyma
  3. 2 ek olaj
  4. 2 csipet só
  5. 2 tk parmezán
  6. 2 szelet vaj (laktóz mentes)
  7. reszelt sajt

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

Beküldte: 2016.01.03.