Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

6 selymes, krémes gyümölcsleves, amiket ki kell próbálnod nyáron!

A nyári melegben nincs is jobb, mint egy hűsítő, krémes gyümölcsleves! Összeválogattuk neked a legfinomabb, selymes leveseket, amelyeket egyszerűen elkészíthetsz otthon is. Legyen szó friss citromos ízről, vagy zamatos barackos és málnás finomságról, itt mindenki megtalálja a kedvencét. Próbáld ki ezeket a recepteket és élvezd a nyár ízeit minden kanállal!
Beküldte: 2024.06.04.

1. Citromkrémleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 2 citrom
  2. 1 l víz
  3. 10-12 dkg cukor
  4. 1 dl habtejszín
  5. 2 tojás
  6. 1 kiskanál fahéj
  7. vanília kivonat vagy paszta
  8. 1 csomag vaníliás pudingpor

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

2. Joghurtos őszibarack-krémleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 7-8 nagyobb őszibarack
  2. cukor vagy édesítő
  3. 1/2 citrom leve
  4. 400 g görög joghurt

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

3. Joghurtos szederkrémleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 50 dkg fekete szeder
  2. 1 cs vaníliás cukor vagy vaníliaaroma
  3. 2 dl görög joghurt (375 g)
  4. 2 dl tejszín (30 %-os, nem cukrozott)
  5. cukor vagy cukor helyettesítő ízlés szerint

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

4. Joghurtos gyümölcskrémleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 1 kg gyümölcs (lehet sárgabarack, meggy, málna, vagy vegyesen, amit szeretnénk)
  2. 25 dkg görög joghurt
  3. 2,5 dl tej
  4. 2 dl habtejszín (cukrozatlan, min. 30 % zsírtartalmú)
  5. porcukor ízlés szerint (ha szükséges)
  6. vanília őrlemény, fahéj ízlés szerint

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

5. Málnakrémleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 50 dkg málna
  2. 8-10 dkg cukor
  3. 1,5 dl rozé
  4. kb 1 dl víz
  5. 2,5 dl tejszín
  6. 2 ek joghurt
  7. fahéj, vanília ízlés szerint

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

6. Tejszínes sárgabarack krémleves recept

Recept képe

Hozzávalók:

  1. 1 kg sárgabarack (nekem 9 db nagyobb volt maggal mérve)
  2. 1 ek cukor
  3. 1 tasak vaníliás cukor
  4. 2 dl főzőtejszín
  5. 1 ek vaníliás pudingpor

Recept ide kattintva folytatódik! »»»

Beküldte: 2024.06.04.