Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

9 zseniális bunda, amikkel különlegesebbé teheted a mindennapi ételeidet.

Megéri újítani a panírozás terén. A legegyszerűbb hússzeleteket is különlegessé varázsolhatod egy-egy különleges panírral. Mutatunk is hozzá pár ötletet.
Budai István budaiistvan Beküldte: 2024.01.17.

1. Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban

Hozzávalók:

  1. 4 nagyobb szelet sertés tarja
  2. 1/2 l tej
  3. 3-4 gerezd fokhagyma
  4. finomliszt
  5. tojás
  6. natúr cornflakes

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

2. Mura menti csirkemell

Hozzávalók:

  1. 80 dkg csirkemell
  2. 450 g tejföl
  3. 2 tojás
  4. 3 ek finomliszt
  5. 4 gerezd fokhagyma
  6. medvehagyma
  7. petrezselyemzöld

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

3. Sajtkrémes bundában sült csirkemell

Hozzávalók:

  1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
  2. 1 csapott kk só
  3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
  4. 7-8 dl olaj a sütéshez
  5. 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
  6. 1 nagyobb tojás
  7. 0,5 kk só
  8. 2 csipet őrölt bors
  9. 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
  10. 3 jó púpos ek liszt
  11. 1 dl tej

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Fokhagymás-tejfölös bundában sült csirke

Hozzávalók:

  1. 50 dkg csirkemell filé
  2. 5 ek tejföl
  3. 2 tojás
  4. 5 ek liszt + a hús forgatáshoz
  5. 3 gerezd fokhagyma
  6. olaj a sütéshez
  7. ízlés szerint só és őrölt bors
  8. krémsajt ízlés szerint (1-2 kk)

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

5. Gombás bundában sült csirkemell

Hozzávalók:

  1. 80 dkg csirkemell filé
  2. 2 csapott ek finomliszt
  3. 2 tojás
  4. 10 dkg vargánya gomba
  5. 1 csokor medvehagyma
  6. só ízlés szerint
  7. bors ízlés szerint
  8. 3 dl napraforgó olaj

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

6. Sertéskaraj juhtúrós bundában

Hozzávalók:

  1. 50 dkg sertéskaraj
  2. 15 dkg juhtúró
  3. 15 dkg finomliszt
  4. 3 tojás
  5. só, bors
  6. 1 dl tej
  7. olaj a sütéshez

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

7. Lilahagymás bundában sült csirkecomb

Hozzávalók:

  1. 4 csirkecomb (kicsontozva)
  2. 2 tojás
  3. 2 ek olaj + a sütéshez
  4. kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
  5. 3 ek tej
  6. 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
  7. apróra vágott petrezselyemzöld

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

8. Csirkeszárny fűszeres-kukoricalisztes bundában

Hozzávalók:

  1. 1 kg csirkeszárny
  2. 4 tojás
  3. 2 tk mustár
  4. 1 tk csípős Piros Arany
  5. 1 tk szárnyas fűszerkeverék
  6. 3 gerezd fokhagyma
  7. 1 dl tej
  8. kukoricaliszt (amennyit felvesz)
  9. kb 5 dl olaj a sütéshez

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

9. Sárgarépás bundában sült csirkefalatok

Hozzávalók:

  1. 1 nagyobb csirkemellfilé
  2. 0,5 kk só
  3. 3 ek liszt a forgatáshoz
  4. kb 4 dl olaj a sütéshez
  5. 1 nagy szál sárgarépa (kb 8 dkg)
  6. 2 nagyobb tojás
  7. 3 jó púpos ek tejföl
  8. 1 csapott kk só
  9. 1 nagy csipet őrölt bors
  10. 1 csapott kk házi fokhagymakrém
  11. 3 púpos ek liszt

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

Budai István budaiistvan Beküldte: 2024.01.17.