Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Sült kolbászgyűrű

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 35 dkg baromfi lecsókolbász 2 ek olaj Elkészítése: A kolbász rudak két végét egyenesre vágjuk, és arasznyi hosszúra daraboljuk. Egy éles késsel kb. 3-4 mm vastag karéjokat vágunk rá ügyelve, hogy ne vágjuk át teljesen, de egyforma mélyek legyenek a vágások. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a kolbászokat az oldalukra fektetve kezdjük sütni. Ami […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2015.08.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 35 dkg baromfi lecsókolbász
  • 2 ek olaj


Elkészítése:

A kolbász rudak két végét egyenesre vágjuk, és arasznyi hosszúra daraboljuk.
Egy éles késsel kb. 3-4 mm vastag karéjokat vágunk rá ügyelve, hogy ne vágjuk át teljesen, de egyforma mélyek legyenek a vágások.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a kolbászokat az oldalukra fektetve kezdjük sütni. Ami azt jelenti, hogy az át nem vágott rész az oldalán legyen. Így fog a bevagdalt kolbász gyűrűformát felvenni.

Majd megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.

Melegen, friss kenyérrel kínáljuk.

[box style=”info”]Sokszor nagyon nehéz kitalálni, hogy mi kerüljön reggelire az asztalra. Van, hogy a legegyszerűbb étel is egy kis változtatással újdonság lehet. Pont így történt ez a kolbásszal is. Egyszerűen bevágtam és megsütöttem. Ki friss zöldségekkel, paradicsommal, paprikával, uborkával kérte, ki mustárral és ketchuppal. Persze a friss kenyér elmaradhatatlan.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is