Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Zöldborsós aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. A szeletelt szalonnát zsírjára sütjük, a szalonna zsírba megpároljuk a feldarabolt hagymát, és fokhagymát. Rádobjuk a húst, fűszerezzük, lefedve puhára pároljuk. Ha kész hozzáadjuk a párolt borsót, és újra felforraljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. A szeletelt szalonnát zsírjára sütjük, a szalonna zsírba megpároljuk a feldarabolt hagymát, és fokhagymát. Rádobjuk a húst, fűszerezzük, lefedve puhára pároljuk. Ha kész hozzáadjuk a párolt borsót, és újra felforraljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is