Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet karaj 8 szelet sonka 20 dkg sajt 50 dkg gomba 1 hagyma só, bors 4 gerezd fokhagyma Elkészítése: A húst kb. fél cm vastagságúra felvágjuk. Nem kell kiklopfolni. hagymát felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk, a fokhagymát belenyomjuk, majd a gombát rátesszük és kb 15-20 percig tovább pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha kész […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2015.08.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj
  • 8 szelet sonka
  • 20 dkg sajt
  • 50 dkg gomba
  • 1 hagyma
  • só, bors
  • 4 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

A húst kb. fél cm vastagságúra felvágjuk. Nem kell kiklopfolni.

hagymát felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk, a fokhagymát belenyomjuk, majd a gombát rátesszük és kb 15-20 percig tovább pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.

Ha kész kiszedjük az olajból. A hússzeleteket lisztben megforgatjuk és az olajban elősütjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe szedjük a hússzeleteket, sonkát teszünk minden szelet húsra, majd a párolt gombát ráhalmozzuk.

A sajtot ráreszeljük vagy szeleteljük. 180 fokon 20 perc alatt megsütjük

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is