Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Harcsacsíkok bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg bőr nélküli afrikai harcsafilé 15 dkg csiperkegomba 2 db tojás 7-8 evőkanál liszt 1 kis fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyem só bors 1 citrom leve bő olaj a sütéshez Elkészítése: A harcsát ujjnyi csíkokra vágom, sózom, borsozom, meglocsolom a citrom levével és 20 percet pihentetem. A gombát, hagymát, petrezselymet […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
ferencib
Beküldte: 2015.08.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg bőr nélküli afrikai harcsafilé
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 2 db tojás
  • 7-8 evőkanál liszt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
  • 1 citrom leve
  • bő olaj a sütéshez


Elkészítése:

A harcsát ujjnyi csíkokra vágom, sózom, borsozom, meglocsolom a citrom levével és 20 percet pihentetem.

A gombát, hagymát, petrezselymet finomra vágom, majd a tojással és a liszttel palacsintatészta-sűrűségű masszává dolgozom (sót, borsot ebbe is teszek).

A halcsíkokat lisztbe forgatom, utána a sűrű gombás masszába is megforgatom és forró olajban pár perc alatt készre sütöm.

Köretként a hagymás-majonézes krumplisaláta, a rizibizi vagy akár a sült krumpli is passzol hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
ferencib
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is