Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50-60 dkg burgonya 2 kissebb tojás annyi liszt amennyit felvesz sütőpor só egy kis fokhagymapor (ízlés szerint) olaj a sütéshez Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük, majd áttörjük. Hozzáadjuk az egész tojásokat, a sót, sütőport és annyi lisztet, hogy nagyon lágy tésztát kapjunk, de azért kézzel formálható legyen. Lisztezett felületen 1 cm […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2015.08.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50-60 dkg burgonya
  • 2 kissebb tojás
  • annyi liszt amennyit felvesz
  • sütőpor
  • egy kis fokhagymapor (ízlés szerint)
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük, majd áttörjük. Hozzáadjuk az egész tojásokat, a sót, sütőport és annyi lisztet, hogy nagyon lágy tésztát kapjunk, de azért kézzel formálható legyen.

Lisztezett felületen 1 cm vastagra nyújtjuk, ha nagyon ragadna akkor beolajozzuk a kezünket és egy jó nagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Forró olajban pár perc alatt kisütjük.
[box style=”info”]Tejfölös mártogatós illik hozzá, de egy tartalmas levessel is tökéletes párost alkot.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is