Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg disznóhús 25 dkg csiperke gomba ízlés szerint só 3 közepes fej vöröshagyma 1 kisebb paradicsom fűszerpaprika 5 ek napraforgó olaj tej 2 ek finomliszt 1 kisebb paprika (lehet csípős is) 5 dl víz Elkészítése: A hagymát apróra vágjuk, az olajban megpirítjuk. Amikor megpirult a hagyma, hozzáadjuk az őrölt paprikát, elkeverjük gyorsan, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
magdolnamate
Beküldte: 2015.08.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg disznóhús
  • 25 dkg csiperke gomba
  • ízlés szerint só
  • 3 közepes fej vöröshagyma
  • 1 kisebb paradicsom
  • fűszerpaprika
  • 5 ek napraforgó olaj
  • tej
  • 2 ek finomliszt
  • 1 kisebb paprika (lehet csípős is)
  • 5 dl víz


Elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk, az olajban megpirítjuk. Amikor megpirult a hagyma, hozzáadjuk az őrölt paprikát, elkeverjük gyorsan, és ráöntjük a vizet.

Hozzáadjuk a feldarabolt húst, az apróra vágott paradicsomot, és a paprikát. Félkészre főzzük a húst, majd hozzáadjuk a feldarabolt, megpucolt csiperke gombát.

Amikor minden megfőtt, egy kis edényben a lisztet és a tejet simára keverjük, hozzámerünk a pörkölt szaftból, elkeverjük, és hozzáadjuk a pörkölthöz. Ízlés szerint sózzuk, majd még pár percen át hagyjuk főni, hogy az ízek picit összeérjenek.

[box style=”info”]Tálalni lehet zöldségekkel, krumplipürével, rizzsel, vagy akár tésztával is.
A vizet ízlés szerint adagolhatjuk, attól függően, hogy ki mennyire szereti hígan a pörköltet.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
magdolnamate
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is