Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg sertés rövidkaraj
- 50 dkg zöldborsó
- 50 dkg gomba felszeletelve
- 20 dkg csirkemáj
- 1 paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, picit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A felforrósított olajban közepes lángon megsütjük a hússzeleteket. Amikor kész, kiszedjük és félrerakjuk.
A megmaradt zsiradékban megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a gombát, pirospaprikával, sóval és őrölt borssal fűszerezzük. Pici vízzel felöntjük, amíg készül az étel, folyamatosan pótoljuk a vizet, hogy jó kis szaftja legyen. Amikor a gomba félig megpuhult, hozzáadjuk a feldarabolt csirkemájat, a paradicsomot és a zöldborsót, majd puhára főzzük.
Rizzsel vagy főtt tésztával tálaljuk.


