Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg friss brokkoli 2 gerezd fokhagyma 1 kis szelet (lm) vaj 30 dkg (lm) natúr krémsajt (aki nem laktózérzékeny, használjon ízlés szerint natúr krémsajtot, de nem összekeverendő a sajtkrémmel) 4 ek (lm) tejföl 1 l húsleves-, vagy zöldségleves alaplé 2 tk kukorica keményítő ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors Elkészítése: A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.09.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg friss brokkoli
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis szelet (lm) vaj
  • 30 dkg (lm) natúr krémsajt (aki nem laktózérzékeny, használjon ízlés szerint natúr krémsajtot, de nem összekeverendő a sajtkrémmel)
  • 4 ek (lm) tejföl
  • 1 l húsleves-, vagy zöldségleves alaplé
  • 2 tk kukorica keményítő
  • ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors


Elkészítése:

A brokkolirózsákat a vajon roppanósra párolom, hozzáadom az aprított fokhagymát, felöntöm az alaplével, és összeforralom.

A tejfölt a krémsajttal, néhány evőkanál forró leveslével összeturmixolom, majd a leveshez adom, és botmixer segítségével az egészet pürésítem (ezt megelőzően én néhány rózsát ki szoktam venni, amit félreteszek a későbbi tálaláshoz).

A kukorica keményítőt 0,2 dl hideg vízben feloldom, és a leveshez adom, majd összeforralom, és forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is