Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, majd pici pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a párizsit, kicsit megborsozzuk és sózzuk, majd pici vizet öntünk rá és főzzük, amíg megpuhul. A tojásokat felverjük, tejföllel, borssal és ételízesítővel összekeverjük. A tojásos keverék 2/3 részét a kifőtt tésztára öntjük, majd összekeverjük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, majd pici pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a párizsit, kicsit megborsozzuk és sózzuk, majd pici vizet öntünk rá és főzzük, amíg megpuhul.

A tojásokat felverjük, tejföllel, borssal és ételízesítővel összekeverjük. A tojásos keverék 2/3 részét a kifőtt tésztára öntjük, majd összekeverjük a párizsis pörkölttel.

A tortaformát kikenjük margarinnal, zsemlemorzsával meghintjük, majd beleöntjük a spagettis keveréket. A maradék tojásos tejföllel lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is