Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A megdinsztelt hagymát hozzáadjuk a darált húshoz, majd összekeverjük a beáztatott kenyérszeletekkel, zsemlemorzsával és 1-2 tojással. Ízlés szerint fűszerezzük. A masszából cipót formálunk, amit egy tepsibe helyezünk, és szalonnaszeletekkel bevonjuk. A virsliből készítjük el a lábakat, a fejet és a farkat. Az egész cipót lekenjük egy tojással, majd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.11.

Hozzávalók

A kenéshez

Elkészítése

A vöröshagymát felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A megdinsztelt hagymát hozzáadjuk a darált húshoz, majd összekeverjük a beáztatott kenyérszeletekkel, zsemlemorzsával és 1-2 tojással. Ízlés szerint fűszerezzük. A masszából cipót formálunk, amit egy tepsibe helyezünk, és szalonnaszeletekkel bevonjuk.

A virsliből készítjük el a lábakat, a fejet és a farkat. Az egész cipót lekenjük egy tojással, majd előmelegített sütőben megsütjük, amíg szép aranybarnára nem sül.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is