Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Bundás húsok új formában: 5+1 szuper recepttel

Szinte hagyomány, hogy minden vasárnap rántott hús kerül az asztalra, de hogy ne legyen unalmas, dobjuk fel egy pár aprósággal!
Budai István budaiistvan Beküldte: 2015.09.14.

1. Sajtkrémes bundában sült csirkemell

sajtkremes bund

Hozzávalók:

  1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
  2. 1 csapott kk só
  3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
  4. 7-8 dl olaj a sütéshez

A recept ide kattintva folytatódik!

2. Kefires bundában sült karajszelet

kefires bundába

Hozzávalók:

  1. 8 nagy szelet karaj
  2. 1-1 csipet só
  3. 3 púpos ek liszt a forgatáshoz
  4. 7-8 dl olaj a sütéshez

A recept ide kattintva folytatódik!

[wp_ad_camp_5]

3. Csirkemell sajtos-zöldborsós bundában

sajtoszoldborsos

Hozzávalók:

  1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
  2. 0,5 kk só
  3. 2 púpos ek liszt a forgatáshoz
  4. 6-7 dl olaj a sütéshez

A recept ide kattintva folytatódik!

4. Csirkemell túrós bundában

turos

Hozzávalók:

  1. 500 g csirkemell
  2. 200 g túró
  3. 160 g liszt
  4. 3 tojás
  5. 1 tk só
  6. 200 ml tej
  7. olaj

A recept ide kattintva folytatódik!

[wp_ad_camp_5]

5. Magyaros palacsintabundában sült csirkemell

magyaros

Hozzávalók:

  1. 10 kisebb szelet csirkemell filé
  2. só a fűszerezéshez
  3. 6 púpos ek liszt (kb. 12 dkg)
  4. 2 tojás
  5. 1 csapott kk só
  6. 1 púpos tk magyaros fűszerkeverék
  7. kb. 1,2 dl tej
  8. 6-7 dkg liszt a forgatáshoz
  9. olaj bőven a sütéshez

A recept ide kattintva folytatódik!

+1 Az eredeti bécsi szelet receptje

becsi

Hozzávalók:

  1. 8 szelet borjúhús
  2. tej
  3. fokhagyma
  4. liszt, tojás zsemlemorzsa a panírhoz
  5. olaj a sütéshez
  6. citrom a tálaláshoz

A recept ide kattintva folytatódik!

Budai István budaiistvan Beküldte: 2015.09.14.