Elkészítése
A zöldségeket enyhén sós vízbe puhára pároljuk. A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük, majd tejszínnel felengedjük. Beleforgatjuk a forró kifőtt tésztát, majd jól összerázzuk.
A zöldségeket enyhén sós vízbe puhára pároljuk. A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük, majd tejszínnel felengedjük. Beleforgatjuk a forró kifőtt tésztát, majd jól összerázzuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zöldségeket enyhén sós vízbe puhára pároljuk. A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük, majd tejszínnel felengedjük. Beleforgatjuk a forró kifőtt tésztát, majd jól összerázzuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.