Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg mascarpone 10 dkg étcsokoládé 2 dl habtejszín 2 ek holland kakaópor 2 ek porcukor 14 db oreo keksz 5 dkg vaj Tetejére: 10 dkg étcsoki Elkészítése: Az étcsokit mikróban, vagy vízgőz felett megolvasztjuk, és hűlni hagyjuk. Az oreo kekszet egy zacskóba tesszük, egy sodrófával összetörjük, majd 5 dkg olvasztott vajjal összekeverjük. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2015.10.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg mascarpone
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 2 dl habtejszín
  • 2 ek holland kakaópor
  • 2 ek porcukor
  • 14 db oreo keksz
  • 5 dkg vaj

Tetejére:

  • 10 dkg étcsoki


Elkészítése:

Az étcsokit mikróban, vagy vízgőz felett megolvasztjuk, és hűlni hagyjuk.

Az oreo kekszet egy zacskóba tesszük, egy sodrófával összetörjük, majd 5 dkg olvasztott vajjal összekeverjük. Egy 20 cm-es kapcsos tortaformát sütőpapírral kibélelünk úgy, hogy a formán túllógjon a papír. A kekszet az aljába nyomkodjuk.

A szoba hőmérsékletű mascarponét elkeverjük a porcukorral és a kihűlt olvasztott csokoládéval. A habtejszínt felverjük, majd beleszórjuk a kakaót. Jól elkeverjük, és a mascarponés krémet részletekben óvatosan hozzákeverjük.

A kekszes alapra simítjuk, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. A sütőpapír segítségével kiemeljük a formából, és olvasztott csokival leöntjük a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is