Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Kolbásszal töltött csirkecomb hagymás burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 csirkecomb 10-15 dkg parasztkolbász 80 dkg burgonya 2 fej vöröshagyma majoránna őrölt kömény bors só Elkészítése: A megtisztított csirkecombokat majoránnával, borssal fűszerezzük és besózzuk (a sózással vigyázzunk, mert a kolbásztól is kaphat egy kis sós ízt). A kolbászt vékonyan felkarikázzuk (igény szerit lehúzhatjuk a bőrét), és ügyesen a csirkecombok bőre alá rakosgatjuk, tehát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Steffel Csaba
Beküldte: 2015.10.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 10-15 dkg parasztkolbász
  • 80 dkg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • őrölt kömény
  • bors


Elkészítése:

A megtisztított csirkecombokat majoránnával, borssal fűszerezzük és besózzuk (a sózással vigyázzunk, mert a kolbásztól is kaphat egy kis sós ízt). A kolbászt vékonyan felkarikázzuk (igény szerit lehúzhatjuk a bőrét), és ügyesen a csirkecombok bőre alá rakosgatjuk, tehát ezzel töltjük meg.

Sütőben szép pirosra sütjük.

A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, és amikor már jól meghűlt, nagy lyukú reszelőn „hosszában” lereszeljük.

A hagymát félkarikákra szeleteljük, egy kis zsíron megfonnyasztjuk, majd hozzádobjuk a burgonyát, és jól összepirítjuk. Sózzuk, majoránnával és őrölt köménnyel ízesítjük.

[box style=”info”]Ezt a burgonya köretet egy kis kefirrel vagy tejföllel önmagában vacsorára is fogyaszthatjuk.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Steffel Csaba
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is