Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéshús (tarja, lapocka, comb) 1 kg burgonya 2 gerezd fokhagyma 3 ek zsír (kacsa, liba, sertés) 1 kk őrölt fűszerpaprika 1 kk őrölt fűszerkömény bors ízlés szerint só ízlés szerint Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, a húst, ami nálam most tarja, apró kockákra vágjuk. Egy magas falú serpenyőben zsírt hevítünk, rádobjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.10.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús (tarja, lapocka, comb)
  • 1 kg burgonya
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 ek zsír (kacsa, liba, sertés)
  • 1 kk őrölt fűszerpaprika
  • 1 kk őrölt fűszerkömény
  • bors ízlés szerint
  • só ízlés szerint


Elkészítése:

A burgonyát héjában megfőzzük, a húst, ami nálam most tarja, apró kockákra vágjuk.

Egy magas falú serpenyőben zsírt hevítünk, rádobjuk a húst, megszórjuk borssal, őrölt köménnyel és erős tűzön megpirítjuk.

Amikor már szép piros színű, csökkentjük alatta a tüzet, belereszeljük a fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk és elkeverjük.

Ha a krumpli megfőtt, lehéjazzuk, apró kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk. Ha szükséges, még sózzuk.

Kevergetve pár percig összemelegítjük, és tálaljuk.

Salátát, vagy savanyúságot kínálunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is