Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gesztenyés finomságok a hűvös napokra: 5 szuper recepttel

Hétvégére csak a legjobbak!
Budai István budaiistvan Beküldte: 2016.10.09.

1. Diós piskótatekercs gesztenyekrémmel

piskotatekercs

Hozzávalók:

Tésztához:

  1. 2 dkg liszt
  2. 6 dkg darált dió
  3. 4 tojás
  4. 8 dkg porcukor

Krémhez:

  1. 20 dkg gesztenyemassza
  2. 0,5 dl rum
  3. 4 dkg porcukor
  4. 2 dl habtejszín

A recept ide kattintva folytatódik!

[wp_ad_camp_5]

2. Gesztenyés krémes

geszenyés krémes

Hozzávalók:

Az alaphoz:

  1. 25 dkg gesztenyemassza
  2. 15 dkg darált keksz
  3. 5 dkg vaj
  4. 3 ek rum
  5. 2 ek tej

A vaníliás krémhez:

  1. 2 tojás sárgája
  2. 7 dl tej
  3. 20 dkg cukor
  4. 1 csomag vaníliáscukor
  5. 2 csomag vaníliás pudingpor
  6. 25 dkg vaj

A tetejére:

  1. 4 dl habtejszín
  2. 2 ek cukor
  3. 4 dkg csokoládéreszelék

A recept ide kattintva folytatódik!

3. Gesztenyés szelet (sütés nélkül)

gesztenyesszelet

Hozzávalók:
Alap:

  1. 10 dkg porcukor
  2. 1 ü rumaroma
  3. 15 dkg margarin
  4. 2,5 dl lefőzött kávé
  5. 50 dkg darált keksz
  6. 2-4 ek jó minőségű kakaópor

Krém:

  1. 20 g zselatin
  2. 1,5 dl víz
  3. 50 dkg gesztenye massza
  4. 2,5 dl habtejszín

Tetejére:

  1. 2,5 dl habtejszín
  2. ízlés szerint cukor, csoki cseppek

A recept ide kattintva folytatódik!

[wp_ad_camp_5]

4. Gesztenyés, aszalt szilvás rolád

aszalt

Hozzávalók:
A tésztához:

  1. 6 tojás
  2. 12 dkg cukor
  3. 12 dkg liszt
  4. 2 ek kakaópor
  5. 2 dkg olvasztott margarin

A krémhez:

  1. 25 dkg margarin
  2. 20 dkg gesztenyepüré
  3. 20 dkg porcukor
  4. 1-2 ek Rum vagy rum aroma
  5. 20 dkg aszalt szilva

A recept ide kattintva folytatódik!

5. Gesztenyés mézes krémes

mezes

Hozzávalók:
A mézes laphoz:

  1. 15 dkg porcukor
  2. 1 púpos ek kakaó
  3. 5 dkg vaj
  4. 2 ek méz
  5. 2 tojás
  6. 40 dkg liszt
  7. 1 csapott mk sütőpor
  8. 2 csapott mk szódabikarbóna

A krémhez:

  1. 1 cs vaníliás pudingpor
  2. 3 dl tej
  3. 15 dkg cukor
  4. 20 dkg puha vaj/margarin
  5. 50 dkg gesztenyemassza
  6. 5 cl rum
  7. 5 dl habtejszín
  8. 1 csapott ek zselatin

A recept ide kattintva folytatódik!

Budai István budaiistvan Beküldte: 2016.10.09.