Elkészítése
Hozzávalók:
- 0,5 kg krumpli
- 2 nagy csiperke gomba
- 1 mk szárított vargánya
- 1 fej vöröshagyma
- zeller zöld
- petrezselyemzöld
- 1 ek olaj
- 1 ek rozsliszt
- 1 kk pirospaprika
- só
- bors
Elkészítése:
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk a lisztet, egy kicsit összekeverjük. Rászórjuk a pirospaprikát, és felengedjük vízzel.
Hozzáadjuk a gombát, a vargányaport, megfűszerezzük, sózzuk, borsozzuk, petrezselymet és zeller zöldet adunk hozzá.
Hozzáadjuk a felkockázott krumplit is, és addig főzzük, amíg megpuhul.
20 perc alatt egy tartalmas és ízletes leves kerül az asztalra.
Jó étvágyat!


