Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Sütemény receptek

Püspökök kedvence

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tésztához: 6 tojás 6 csapott ek finomliszt 6 ek cukor 2 ek cukrozatlan kakaópor 2 kk szódabikarbóna 5 ml rum aroma 1,5 ek napraforgó olaj Krémhez: 25 dkg mascarpone 2 dl habtejszín 10 dkg porcukor 1 dl szőlőlé (fekete) Tetejére: 1 tasak gyümölcskocsonya por (erdei gyümölcs) 3 dl szőlőlé (fekete) Elkészítése: Tészta készítése: A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.11.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 6 tojás
  • 6 csapott ek finomliszt
  • 6 ek cukor
  • 2 ek cukrozatlan kakaópor
  • 2 kk szódabikarbóna
  • 5 ml rum aroma
  • 1,5 ek napraforgó olaj

Krémhez:

  • 25 dkg mascarpone
  • 2 dl habtejszín
  • 10 dkg porcukor
  • 1 dl szőlőlé (fekete)

Tetejére:

  • 1 tasak gyümölcskocsonya por (erdei gyümölcs)
  • 3 dl szőlőlé (fekete)


Elkészítése:

Tészta készítése:

A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, egyenként beleforgatjuk a sárgáját, majd apránként a többi alapanyagot.
A masszát sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.

Krém készítése:

A mascarponét elkeverjük a porcukorral és a szőlőlével, majd beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt.
A krémet a kihűlt piskótára kenjük.

Tetejére:

A kocsonyaport a szőlőlével a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük. Mielőtt teljesen megdermedne, a krémre egyenletesen rákenjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is