Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg fehér bab 1 kg ízlés szerinti füstölt hús 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva 5 gerezd fokhagyma 2 ek zsír 3 babérlevél 1 ek pirospaprika só Elkészítése: A babot és a húsokat előző este beáztatjuk. Egy nagy tűzálló edénybe pakoljuk a babot, a füstölt húst, rá a hagymát, a paprikát, a zúzott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
monikaika
Beküldte: 2015.12.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg fehér bab
  • 1 kg ízlés szerinti füstölt hús
  • 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 ek zsír
  • 3 babérlevél
  • 1 ek pirospaprika


Elkészítése:

A babot és a húsokat előző este beáztatjuk.

Egy nagy tűzálló edénybe pakoljuk a babot, a füstölt húst, rá a hagymát, a paprikát, a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, valamint a libazsírt. (Sót csak szükség esetén teszek bele, ami függ a hús sósságától.)

Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Felforraljuk, és lefedve, nagyon lassú tűzön 3-4 órán át főzzük. Ez történhet kemencében, sütőben, vagy a tűzhely lángján is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
monikaika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is