Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 közepes/nagyobb méretű csiperke gomba sajt (vegyesen, pl. edámi és füstölt sajt) zöld kapor petrezselyemzöld olaj a tepsi kikenéséhez só bors Elkészítése: A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük. A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később levesbe, vagy raguba felhasználható.) Kiolajazott tepsibe helyezzük a gombákat. Sózzuk, borsozzuk, teszünk bele apróra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2015.12.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 közepes/nagyobb méretű csiperke gomba
  • sajt (vegyesen, pl. edámi és füstölt sajt)
  • zöld kapor
  • petrezselyemzöld
  • olaj a tepsi kikenéséhez
  • bors

Elkészítése:

A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.

A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később levesbe, vagy raguba felhasználható.)

Kiolajazott tepsibe helyezzük a gombákat. Sózzuk, borsozzuk, teszünk bele apróra vágott kaprot, és mindegyik fejbe teszünk egy kevés edámi sajtot, és ugyanennyi füstölt sajtot. Fóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe tesszük 10 percre, majd fólia nélkül addig sütjük, míg szépen megpirul a tetejük.

Tálaláskor zöld kaporral és petrezselyemzölddel megszórjuk.

Tipp:

Mi rozskenyérrel és uborkasalátával ettük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is