Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Gombás hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 900 g lapocka 500 g csiperke gomba 250 g laskagomba 2 vöröshagyma olaj só őrölt fekete bors kakukkfű liszt Elkészítése: A húst vékony szeletekre vágjuk. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal. A hússzeletek egyik oldalát lisztbe forgatjuk, és kevés olajon, serpenyőben hirtelen elősütjük. Ezután kivesszük a húst, és meleg helyen tartjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.12.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 900 g lapocka
  • 500 g csiperke gomba
  • 250 g laskagomba
  • 2 vöröshagyma
  • olaj
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • liszt


Elkészítése:

A húst vékony szeletekre vágjuk. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal.

A hússzeletek egyik oldalát lisztbe forgatjuk, és kevés olajon, serpenyőben hirtelen elősütjük. Ezután kivesszük a húst, és meleg helyen tartjuk.

A vöröshagymát felkockázzuk, majd kevés olajon megdinszteljük. A felszeletelt gombát rárakjuk a hagymára, sózzuk, borsozzuk és meghintjük kakukkfűvel. Kicsi lángon félpuhára pároljuk.

Hozzáadjuk az elősütött hússzeleteket, és kicsi lángon készre főzzük. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá. A végén kevés tejszínnel hígíthatunk a ragun. Főtt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is