Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Sült pulykacomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 900 g pulykacomb 4 gerezd fokhagyma 100 g szalonna 40 g fűszerkeverék 4 ek olívaolaj Elkészítése: A combokat folyó vízben megmossuk, és papírtörlővel megszárítjuk. Bedörzsöljük sóval, megtűzdeljük szalonnával és felszeletelt fokhagymagerezddel. Az olajat összekeverjük a fűszerkeverékkel, és jó alaposan rákenjük a combokra. Hűtőben, letakarva egy éjszakán át hagyjuk pácolódni. Másnap egy tepsibe tesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.12.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 900 g pulykacomb
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 100 g szalonna
  • 40 g fűszerkeverék
  • 4 ek olívaolaj

Elkészítése:

A combokat folyó vízben megmossuk, és papírtörlővel megszárítjuk. Bedörzsöljük sóval, megtűzdeljük szalonnával és felszeletelt fokhagymagerezddel.

Az olajat összekeverjük a fűszerkeverékkel, és jó alaposan rákenjük a combokra. Hűtőben, letakarva egy éjszakán át hagyjuk pácolódni.

Másnap egy tepsibe tesszük a combokat, és kb. 100 ml vizet öntünk alá. Alufóliával betakarjuk, és forró sütőben 200 °C-on, miközben szaftjával gyakran meglocsoljuk, 90 perc alatt megsütjük. Az alufóliát eltávolítjuk, majd mindkét oldalát 20-20 percet grillezzük.

A comb akkor van kész, ha elválik a csonttól. Rizzsel, krumplival tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is