Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Tejszínes-gombás pulyka apró pecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg pulyka felső comb 1 kis fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 1 csipet só frissen őrölt bors 1 csipet őrölt csili kevés kapor finomra aprítva (esetleg szárított) 250 g csiperke gomba 250 g főzőtejszín 1 ek keményítő 1 ek olaj Elkészítése: A hagymát nagyon apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Megsózzuk, majd az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.12.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg pulyka felső comb
  • 1 kis fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet só
  • frissen őrölt bors
  • 1 csipet őrölt csili
  • kevés kapor finomra aprítva (esetleg szárított)
  • 250 g csiperke gomba
  • 250 g főzőtejszín
  • 1 ek keményítő
  • 1 ek olaj


Elkészítése:

A hagymát nagyon apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Megsózzuk, majd az apróra vágott pulykahúst hozzáadva fehéredésig pároljuk.

Hozzáadjuk a szeletelt gombát is. Felöntjük tejszínnel, kevés borsot őrlünk rá, majd csipetnyi őrölt köményt és a szétnyomott fokhagymagerezdeket is hozzáadjuk. Kevés őrölt csilit is adhatunk hozzá, de csak annyit, amennyit ízlésünk kíván.

A kevés kaprot csak a legvégén adjuk hozzá. Amikor a ragu felforrt, keményítőt szitálhatunk rá, amivel kicsit besűríthetjük.
A pulyka apró hús gyorsan megfő, így hamar elkészül.

Tészta körettel, főtt rizzsel, esetleg galuskával a legfinomabb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is