Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Aszalt szilvával, dióval töltött csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet csirkemell (60 dkg) Töltelékhez: 20 dkg aszalt szilva só 15 dkg darált dió 1 zsemle 1 mk őrölt fahéj 1 tojás Továbbá: 1 ek étolaj 1 ek méz Elkészítése: A zsemlét vízbe beáztatjuk, hagyjuk, hogy megszívja magát, majd alaposan kicsavarjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd besózzuk. Az aszalt szilvát, a diót, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2016.01.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet csirkemell (60 dkg)

Töltelékhez:

  • 20 dkg aszalt szilva
  • 15 dkg darált dió
  • 1 zsemle
  • 1 mk őrölt fahéj
  • 1 tojás

Továbbá:

  • 1 ek étolaj
  • 1 ek méz


Elkészítése:

A zsemlét vízbe beáztatjuk, hagyjuk, hogy megszívja magát, majd alaposan kicsavarjuk.

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd besózzuk.

Az aszalt szilvát, a diót, a zsemlét és a tojást ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal alaposan összegyúrjuk – ez lesz a töltelék.

A kész tölteléket 4 egyenlő részre osztjuk, és a hússzeleteken egyenletesen elkenjük. A szeleteket feltekerjük, hústűvel rögzítjük.

Olajjal kikent hőálló tálba tesszük, majd a meglangyosított méz és étolaj keverékével megkenjük őket.

180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is