Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Kandírozott gyümölcsök

Kandírozott sárgarépa

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A répát feldaraboljuk gyufányi vastagságúra (ha srégen vágjuk, hosszabb szeleteket kapunk). A cukrot a mézzel és a vízzel feltesszük főni, ha forrásban van, akkor beledobjuk a répát és addig főzzük, amíg áttetszően pirosak lesznek a répák (20-30 perc), ezután leszűrjük és sütőpapíron hagyjuk száradni. Vagy lehet tovább főzni, amíg nagyjából elpárolog a folyadék, így koncentráltabb, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A répát feldaraboljuk gyufányi vastagságúra (ha srégen vágjuk, hosszabb szeleteket kapunk).

A cukrot a mézzel és a vízzel feltesszük főni, ha forrásban van, akkor beledobjuk a répát és addig főzzük, amíg áttetszően pirosak lesznek a répák (20-30 perc), ezután leszűrjük és sütőpapíron hagyjuk száradni. Vagy lehet tovább főzni, amíg nagyjából elpárolog a folyadék, így koncentráltabb, édesebb lesz (40-50 perc).

Lehet krémekbe, fagyiba keverni, gyümölcskenyérbe tenni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is