Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Szülinapi torták amiket Te is meg tudsz sütni!

5 szuper recept, hogy igazán finom ajándék legyen az a szülinapi torta!
Budai István budaiistvan Beküldte: 2016.02.04.

1. Narancsos torta

narancsos

Hozzávalók:

  1. 5 darab narancs
  2. 18 darab babapiskóta (hosszúkás)
  3. 2 darab banán

Töltelékhez:

  1. 250 g túró
  2. 300 g natúr joghurt
  3. 6 ek porcukor
  4. 250 ml habtejszín
  5. 1 csomag vaníliás cukor
  6. 20 g zselatinpor
  7. 100 ml forró víz

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

2. Kozák sapka torta

kozaksapi

Hozzávalók:
Tészta:

  1. 6 tojás
  2. 3 dl cukor (25 dkg)
  3. 4 dl liszt (20 dkg)
  4. 1/2 csomag sütőpor
  5. 7 evőkanál olaj
  6. 1 vaníliás cukor
  7. 1 evőkanál kakaópor

Krém:

  1. 1 cs vaníliás pudingpor
  2. 4 evőkanál cukor
  3. fél liter tej
  4. 25 dkg vaj
  5. 20 dkg cukor

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

3. Túrós mákos zebra torta

zebra

Hozzávalók:

  1. 80 dkg túró
  2. 15 dkg cukor
  3. 5 tojás
  4. 1 citrom reszelt héja
  5. 6 g sütőpor
  6. 1,5 dl olaj
  7. 20 dkg tönkölybúzaliszt (világos)
  8. 26 dkg natúr joghurt
  9. 15 dkg darált mák
  10. zsiradék, liszt a forma kikenéséhez

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

4. Zserbó torta

zserbo

Hozzávalók:
Tészta hozzávalói 24 cm-es tortaformához:

  1. 30 dkg liszt
  2. 3 db tojássárgája
  3. 15 dkg vaj
  4. 1 dkg élesztő
  5. 0,5 dl tej
  6. 1 mk sütőpor
  7. 5 dkg porcukor
  8. egy csipet só

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

[wp_ad_camp_5]

5. Csokoládé torta málnazselével

zselesj

Hozzávalók:

  1. 25 dkg liszt
  2. 10 dkg puha vaj
  3. 10 dkg porcukor
  4. csipet só
  5. 2 db tojás

Málnazselé hozzávalói:

  1. 40 dkg málna
  2. 2 cs vaníliáscukor
  3. reszelt narancshéj (szárított)
  4. cukor (vagy édesítőszer)
  5. őrölt fahéj
  6. 1 dl víz
  7. 10 g zselatin (por)

A recept ide kattintva folytatódik! >>>

Budai István budaiistvan Beküldte: 2016.02.04.