Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Zöldséges ételek

Egyszerű csicseriborsó curry

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 ek ghí (vagy valamilyen zsiradék) 1 tk kurkuma 1 tk só 1 tk római kömény 1 tk pirospaprika 1 tk chilipor 1 tk őrölt koriander 0,5 tk asafoetida (hing) vagy hagyma 2 csicseriborsó konzerv 1 darabos paradicsomkonzerv 3-4 sárgarépa 1 tk graham masala Elkészítése: A répákat pucoljuk meg és vágjuk karikákra. A csicseriborsó […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vitai Kati
Beküldte: 2016.03.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 ek ghí (vagy valamilyen zsiradék)
  • 1 tk kurkuma
  • 1 tk só
  • 1 tk római kömény
  • 1 tk pirospaprika
  • 1 tk chilipor
  • 1 tk őrölt koriander
  • 0,5 tk asafoetida (hing) vagy hagyma
  • 2 csicseriborsó konzerv
  • 1 darabos paradicsomkonzerv
  • 3-4 sárgarépa
  • 1 tk graham masala


Elkészítése:

A répákat pucoljuk meg és vágjuk karikákra.

A csicseriborsó konzervet öntsük szűrőbe, csepegtessük le és öblítsük át.

A ghít hevítsük fel egy edényben, majd szórjuk rá az összes fűszert, de vigyázzunk, ne égjenek meg! (Ha az asafoetida helyett hagymát használsz, először azt pirítsd meg, és arra dobd rá a fűszereket.)

Adjuk hozzá a paradicsomot, majd az átmosott csicseriborsót és a felkarikázott répát. Lefedve kb. 25 percet főzzük takarék lángon, majd adjuk hozzá a graham masalát és további 15 percet főzzük.

[box style=”info”]Baszmati rizzsel vagy chapati kenyérrel tálalhatod.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Indiai Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vitai Kati
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is