Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40-50 dkg zöldborsó 1 csapott ek rozsliszt 2 dl tej 2 dl víz só bors fűszerpaprika 1 tk aprított zöld petrezselyem 1 ek olaj Elkészítése: A borsót sós, lobogó vízben 10 percig főzzük. Borssal, aprított petrezselyemzölddel ízesítjük. Egy serpenyőben az olajat felhevítjük. Rászórjuk a lisztet és elkeverjük. Kb. 1 perc után hozzáadjuk a paprikát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
birosari
Beküldte: 2016.03.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40-50 dkg zöldborsó
  • 1 csapott ek rozsliszt
  • 2 dl tej
  • 2 dl víz
  • bors
  • fűszerpaprika
  • 1 tk aprított zöld petrezselyem
  • 1 ek olaj

Elkészítése:

A borsót sós, lobogó vízben 10 percig főzzük. Borssal, aprított petrezselyemzölddel ízesítjük.

Egy serpenyőben az olajat felhevítjük. Rászórjuk a lisztet és elkeverjük. Kb. 1 perc után hozzáadjuk a paprikát és hideg tejjel felengedjük. Csomómentesre keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a főzelékhez. Szükség szerint ízesítjük.

Tipp:

Mi most tükörtojással és 1-2 szelet rántott vargányával ettük, de finom virslivel, vagy önmagában is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is