Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Kukoricadarás pisztráng

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 db 25-30 dkg-os pisztráng 2 szál kakukkfű olaj a sütéshez Panír: 1 ek kukoricadara 1 tk rozsliszt 1 tk őrölt piros paprika só bors ízlés szerint citrom Elkészítése: A halat alaposan mossuk meg és locsoljuk meg citromlével. Sóval, borssal szórjuk be, a hasüregbe pedig tegyünk 1-1 szál kakukkfüvet. Forgassuk bele a paprikával elkevert […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2016.03.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db 25-30 dkg-os pisztráng
  • 2 szál kakukkfű
  • olaj a sütéshez

Panír:

  • 1 ek kukoricadara
  • 1 tk rozsliszt
  • 1 tk őrölt piros paprika
  • bors ízlés szerint
  • citrom

Elkészítése:

A halat alaposan mossuk meg és locsoljuk meg citromlével. Sóval, borssal szórjuk be, a hasüregbe pedig tegyünk 1-1 szál kakukkfüvet. Forgassuk bele a paprikával elkevert kukoricadarába.

Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük a pisztrángokat. A megsült halat papírtörlőre szedjük.

Citrommal kínáljuk.

Tipp:

Mi petrezselymes burgonyával, friss párolt  borsóval és kovászos uborkával ettük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is