Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Köretek receptjei

Saláta receptek

Hamis majonézes zöldborsó rántott hallal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is) 1 csomó újhagyma 2 pohár tejföl 2 tojássárgája 1 ek citromlé 1 tk mustár 1 tk méz 0,5 dl száraz fehér bor őrölt fehér bors só 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott Elkészítése: A borsót enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Hagyjuk kihűlni. A tejfölt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2016.03.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
  • 1 csomó újhagyma
  • 2 pohár tejföl
  • 2 tojássárgája
  • 1 ek citromlé
  • 1 tk mustár
  • 1 tk méz
  • 0,5 dl száraz fehér bor
  • őrölt fehér bors
  • 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott


Elkészítése:

A borsót enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Hagyjuk kihűlni.

A tejfölt elkeverjük a tojássárgájával, a citromlével, a mustárral, a mézzel és a borral. Sózzuk, borsozzuk és jól kikeverjük.

Az újhagymát a zöldjével együtt apróra vágjuk és a borsóval együtt a tejfölös öntethez adjuk. Átforgatjuk, hogy az öntet mindenhol érje a borsót, majd hűtőbe tesszük.

A halat fagyott állapotban bő, forró olajban kisütjük és a jól behűtött majonézes borsóval kínáljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is