Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 70 dkg pulykacomb filé 2 ek zsír, vagy olaj 1 vöröshagyma 1 paprika 1 paradicsom 1 dl száraz vörösbor 1 ek pirospaprika őrölt bors só Elkészítése: A pulykacombot alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd felkockázzuk. A vöröshagymát apróra kockázzuk és a zsíron megpároljuk. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a négybe vágott paradicsomot (télen használhatunk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
LigetiK
Beküldte: 2016.03.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 70 dkg pulykacomb filé
  • 2 ek zsír, vagy olaj
  • 1 vöröshagyma
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 dl száraz vörösbor
  • 1 ek pirospaprika
  • őrölt bors


Elkészítése:

A pulykacombot alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd felkockázzuk.

A vöröshagymát apróra kockázzuk és a zsíron megpároljuk. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a négybe vágott paradicsomot (télen használhatunk lecsót) és puhára pároljuk.

Rádobjuk a felkockázott húst és addig pirítjuk, míg ki nem fehéredik. Ekkor sóval, borssal, pirospaprikával megszórjuk és lefedve addig pároljuk, amíg a hús teljesen puha nem lesz. Ügyeljünk rá, hogy az elfőtt levet vízzel mindig pótoljuk, illetve időnként keverjük át.

[box style=”info”]Medvehagymás gnocchival kínáltam, de párolt rizs, vagy kifőtt tészta is tökéletes köret hozzá.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is