Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Ananászos sütik

Ananászos répatorta hamis marcipánnal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Muffin A tojást a cukorral, a sóval és az olajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónás, fahéjas lisztet, majd az ananászpürét, végül a répát, kókuszt, diót és mazsolát. Sütőpapíros tepsibe öntjük és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük (tűpróba esetén itt még ragadhat kicsit a tészta). Ha muffin formában sütjük, 20-25 perc alatt kész […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.25.

Muffinhoz(1 csésze = kb 230 ml)

Hamis marcipánhoz

Elkészítése

Muffin

A tojást a cukorral, a sóval és az olajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónás, fahéjas lisztet, majd az ananászpürét, végül a répát, kókuszt, diót és mazsolát. Sütőpapíros tepsibe öntjük és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük (tűpróba esetén itt még ragadhat kicsit a tészta). Ha muffin formában sütjük, 20-25 perc alatt kész van.

Hamis marcipán

A tejet felforraljuk a cukorral, majd apránként hozzákeverjük a kétféle lisztet és kb. 10 perc alatt sűrűre főzzük. A végén a tűzről levéve hozzáadjuk a vajat és az aromát. Amikor kész lett, rögtön a süteményre öntjük és elsimítjuk. Ha kicsit hűtőben pihentetjük és keményítős porcukorral átgyúrjuk, akkor formázni is lehet. Ebből az adagból maradni fog erre is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is