Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Gombával-májjal töltött dagadó, hagymás tejfölös krumplival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A hagymán megdinsztelem az apróra vágott májat és a gombát, fűszerezem, majd hagyom kicsit hűlni. Összekeverem a tojásokkal és a tejbe áztatott kenyérrel. A kapott masszát beletöltöm a dagadóba és fokpiszkálóval gondosan összetűzöm. Vigyázat, borzasztóan folyós tölteléket kaptok, elég macera beletölteni. Sütőben szép pirosra sütöm. Köret A krumplit megpucolom, apró kockákra vágom és sós vízben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymán megdinsztelem az apróra vágott májat és a gombát, fűszerezem, majd hagyom kicsit hűlni. Összekeverem a tojásokkal és a tejbe áztatott kenyérrel. A kapott masszát beletöltöm a dagadóba és fokpiszkálóval gondosan összetűzöm. Vigyázat, borzasztóan folyós tölteléket kaptok, elég macera beletölteni. Sütőben szép pirosra sütöm.

Köret

A krumplit megpucolom, apró kockákra vágom és sós vízben megfőzöm. Ha kész, a főzővizet leöntöm. A megmaradt fej hagymát lereszelem és elkeverem kevés tejföllel, majd belekeverem a krumplit. Én még kicsit visszatettem serpenyőbe pirítani.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is