Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Zöldség fasírozott

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 gombakonzerv 1 kis karfiol 40 dkg zöldségkeverék 20 dkg zöldborsó 4 tojás 2 zsemle 1 közepes vöröshagyma só ízlés szerint bors ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj 2 ek zsemlemorzsa Elkészítése: A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldborsóval és a zöldségkeverékkel együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 gombakonzerv
  • 1 kis karfiol
  • 40 dkg zöldségkeverék
  • 20 dkg zöldborsó
  • 4 tojás
  • 2 zsemle
  • 1 közepes vöröshagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 ek zsemlemorzsa


Elkészítése:

A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldborsóval és a zöldségkeverékkel együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.

A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval ízesítjük és fedő alatt megpároljuk.

A kihűlt zöldségeket összekeverjük a hagymás gombával, a vízbe beáztatott, majd alaposan kicsavart zsemlékkel, az egész tojásokkal. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, amennyit felvesz. Közben ízlés szerint fűszerezzük.

A masszát vajjal vagy margarinnal kikent sütőformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is