Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g karajszelet 500 g csiperkegomba 20 dkg kockázott bacon 1 kk pirospaprika 1 kk fekete bors ízlés szerint só 330 g tejföl 1 fej vöröshagyma Elkészítése: Egy serpenyőbe beletesszük a kockázott bacont és zsírjára pirítjuk. A kockára vágott vöröshagymát hozzáadjuk és picit pároljuk. A kiklopfolt karajszeleteket is a serpenyőbe tesszük, sózzuk és borsozzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2016.04.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g karajszelet
  • 500 g csiperkegomba
  • 20 dkg kockázott bacon
  • 1 kk pirospaprika
  • 1 kk fekete bors
  • ízlés szerint só
  • 330 g tejföl
  • 1 fej vöröshagyma


Elkészítése:

Egy serpenyőbe beletesszük a kockázott bacont és zsírjára pirítjuk.

A kockára vágott vöröshagymát hozzáadjuk és picit pároljuk.

A kiklopfolt karajszeleteket is a serpenyőbe tesszük, sózzuk és borsozzuk, mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Ezután mehet  hozzá a gomba, majd fedőt rakunk rá és puhára pároljuk.

A tejfölben elkeverjük a pirospaprikát, és amikor puha a hús, ráöntjük. Keverünk rajta, kb. 2 percig még összefűzzük és kész.

Rizst tálalunk mellé. Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is