Elkészítése
Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg gluténmentes lisztkeverék
- 1 kk só
- szőlőmagolaj
- 1 cs szárított élesztő
- 4 dl víz
Feltéthez és a díszítéshez:
- sűrített paradicsom
- sonka
- tojás
- sajt
- oregánó
- bazsalikom
- sárgarépa
- bazsalikom
- só
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból pizzatésztát gyúrunk. Duplájára kelesztjük, majd két egyforma kerek lapot nyújtunk.
Elősütjük, egyik egészben marad, az lesz a fej, a másikból, füleket vágunk, a maradék lesz a masni.
A sűrített paradicsomot a fűszerekkel ízesítettem, ezzel kentem le a füleket és a masnit, a fejet tejföllel, majd nyuszira díszítettem, paradicsom, tojás, sárgarépa segítségével, végül sajttal megszórtam.
Megsütöttem, kb. 10 perc alatt. Sütés után összeraktam a nyulat.
[box style=”info”]A díszítés és a feltét opcionális, ki mit szeret, illetve mi van a hűtőben :D[/box]


