Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Zöldséges ételek

Színes harcsaszelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: egy nagy szelet harcsafilé két marék spenót 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt) 6 db mozzarella golyó 2 evőkanál reszelt parmezán 1 evőkanál olívaolaj só,bors egy gerezd fokhagyma fél citrom Elkészítése: Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Bekapcsoljuk a sütőt. Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
birosari
Beküldte: 2016.04.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • egy nagy szelet harcsafilé
  • két marék spenót
  • 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
  • 6 db mozzarella golyó
  • 2 evőkanál reszelt parmezán
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • só,bors
  • egy gerezd fokhagyma
  • fél citrom


Elkészítése:

Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

Bekapcsoljuk a sütőt.

Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, borsozzuk és egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére.

A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, rátesszük a mozzarellát, a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.

Forrón tálaljuk.

[box style=”info”]Nagyon jól kombinálható a harcsa a spenóttal. Finom, egészséges tavaszi étel. Köretként kínálható mellé rizs. Előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthető.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is