Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Kolbászos csirkeraguleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg csirkemell arasznyi füstölt kolbász 1 fej vöröshagyma 2 db újhagyma 4 szál sárgarépa 1 szál fehérrépa 1 kisebb karfiol fele kevés brokkoli 1 bögre zöldborsó(üveges) (kevés zöldbab is ha van) petrezselyemlevél 1/2 pritamin paprika(kockázva) só bors pirospaprika 2 db zöldségleves kocka 4-5 ek olaj 1 doboz főzőtejszín Elkészítése: Az olajon megpirítjuk az […]

Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 adag
Karamella
Beküldte: 2016.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • arasznyi füstölt kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db újhagyma
  • 4 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 kisebb karfiol fele
  • kevés brokkoli
  • 1 bögre zöldborsó(üveges)
  • (kevés zöldbab is ha van)
  • petrezselyemlevél
  • 1/2 pritamin paprika(kockázva)
  • bors
  • pirospaprika
  • 2 db zöldségleves kocka
  • 4-5 ek olaj
  • 1 doboz főzőtejszín


Elkészítése:

Az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát,újhagymát a felkarikázott kolbászt, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, ha kifehéredett meghintjük egy kis pirospaprikával, majd felengedjük vízzel.

A zöldségeket: sárgarépát, fehérrépát felkarikázva, a petrezselymet apróra vágva, paprikát kockázva, a karfiolt, brokkolit rózsáira szedve belerakjuk a levesbe (a borsó kivételével, mert azt csak a vége felé tesszük bele)így főzzük.

Amikor szinte megpuhultak a zöldségek és a hús, beletesszük a borsót, fűszerezzük. Mikor már minden megpuhult felöntjük a tejszínnel. További 1-2 percig főzzük, majd tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Karamella
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is