Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 egész csirkecomb (a bőre ne legyen sérült) 4 zsemle 3-4 csiperke gomba 1 kis fej vöröshagyma 2-3 főtt tojás só, bors majoránna 1 nyers tojás 1 ek zsír pici tej a zsemle áztatásához Elkészítése: Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük a lereszelt gombával, majd kihűtjük. A kemény tojást felkockázzuk, a beáztatott és jól kicsavart […]

Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
6 adag
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 egész csirkecomb (a bőre ne legyen sérült)
  • 4 zsemle
  • 3-4 csiperke gomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2-3 főtt tojás
  • só, bors
  • majoránna
  • 1 nyers tojás
  • 1 ek zsír
  • pici tej a zsemle áztatásához


Elkészítése:

Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük a lereszelt gombával, majd kihűtjük.

A kemény tojást felkockázzuk, a beáztatott és jól kicsavart zsemlét összekeverjük a gombával, hagymával, a tojással, valamint a nyers tojást is, fűszerezés közben hozzákeverjük. A kész tölteléket ügyesen a combok bőre alá töltjük ( szerintem habzsákkal a legkönnyebb).

Egy tepsibe kevés vizet öntünk, teszünk bele fokhagymát és belerakjuk a megtöltött combokat. Fólia alatt 20-30 percet pároljuk, majd a fóliát eltávolítva pirosra sütjük.

[box style=”info”]Gomba hiányában jó a májpástétom, csirkemáj, májkrém, de ha nincs az se baj.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is