Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Borsófőzelék

Zöldborsópüré hallal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldborsót feltesszük főni annyi vízben ami éppen ellepi. Mikor felforr sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a gyömbért is, és a zúzott fokhagymát. Mire elforr a leve a borsó vaj puha lesz. Ekkor hozzáadjuk a tejfölt és az egészet összeturmixoljuk. A halhoz a hal kivételével mindent összekeverünk, hogy jó sűrű masszát kapjunk. A halat belemártjuk, olajban […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.28.

Zöldborsópüréhez

Halhoz

Elkészítése

A zöldborsót feltesszük főni annyi vízben ami éppen ellepi. Mikor felforr sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a gyömbért is, és a zúzott fokhagymát. Mire elforr a leve a borsó vaj puha lesz. Ekkor hozzáadjuk a tejfölt és az egészet összeturmixoljuk.

A halhoz a hal kivételével mindent összekeverünk, hogy jó sűrű masszát kapjunk. A halat belemártjuk, olajban kisütjük, majd sütés után karikázzuk.

A pürével együtt tálaljuk. Jó étvágyat hozzá. 

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is