Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg csirkemell 5 db alma 4 fej vöröshagyma 500 g szeletelt bacon szalonna 3 db paradicsom olívaolaj őrölt chili ízlés szerint só ízlés szerint feketebors rozmaring 30 dkg trappaista sajt Elkészítése: A csirkemellet megmosom, hosszúkás csíkokra vágom. Az almát kisebb gerezdekre, a vöröshagymát, paradicsomot karikára vágom. Egy jénai tálat megkenek olívaolajjal és rétegesen […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 5 db alma
  • 4 fej vöröshagyma
  • 500 g szeletelt bacon szalonna
  • 3 db paradicsom
  • olívaolaj
  • őrölt chili
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint feketebors
  • rozmaring
  • 30 dkg trappaista sajt


Elkészítése:

A csirkemellet megmosom, hosszúkás csíkokra vágom.

Az almát kisebb gerezdekre, a vöröshagymát, paradicsomot karikára vágom.

Egy jénai tálat megkenek olívaolajjal és rétegesen belerakom az almát, a húst, a hagymát, a paradicsomot és a bacont, megint egy réteg jön, közben a húst a fűszerekkel megszórom.

A tetejére reszelt sajtot szórok és 180 fokon kb. 40-50 percet sütöm.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is