Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A tésztához: 6 db tojás 6 evőkanál kristálycukor 6 evőkanál liszt 1 csomag sütőpor 1 kávés kanál étolaj A krémhez: 8 dl tej 2 csomag puncs pudingpor 8 evőkanál kristálycukor 15 dkg margarin A díszítés: csokoládé reszelék Elkészítése: A 6 tojás fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbár verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:
A tésztához:

  • 6 db tojás
  • 6 evőkanál kristálycukor
  • 6 evőkanál liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 kávés kanál étolaj

A krémhez:

  • 8 dl tej
  • 2 csomag puncs pudingpor
  • 8 evőkanál kristálycukor
  • 15 dkg margarin

A díszítés:

  • csokoládé reszelék


Elkészítése:

A 6 tojás fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbár verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk.

Ezután hozzáadjuk a sütőport és 6 evőkanál lisztet. Utolsó lépésként hozzákeverjük az étolajat.

A jól eldolgozott masszát szilikonos muffin formákba töltjük és előmelegített sütőbe helyezzük. Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet.

A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük.

Mikor kihűlt a puding beletesszük a margarint és csomómentesre kavarjuk. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.

A kisült muffinokat kihűtjük, majd a pudingos krémet habzsákba töltjük és a sütemények tetejére rózsához hasonló formát nyomunk.

A muffinok tetejét csokoládé reszelékkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is