Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kis fej kelkáposzta 3-4 közepes burgonya 2 pár virsli 3-4 gerezd fokhagyma 1 ek majoránna ételízesítő és só ízlés szerint 1 kk pirospaprika 1 ek zsír 2 ek liszt 2 dl tejföl Elkészítése: A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát, majoránnát, felkarikázott virslit, annyi vízben elkezdjük füzni, ami bőven ellepi. Ha minden […]

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 3-4 közepes burgonya
  • 2 pár virsli
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek majoránna
  • ételízesítő és só ízlés szerint
  • 1 kk pirospaprika
  • 1 ek zsír
  • 2 ek liszt
  • 2 dl tejföl


Elkészítése:

A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát, majoránnát, felkarikázott virslit, annyi vízben elkezdjük füzni, ami bőven ellepi.

Ha minden megfőtt, akkor elkészítjük a rántást (a zsíron megpirítjuk a lisztet), amihez hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és pirospaprikát is. Sóval, ételízesítővel ízesítjük. Ha kicsit hűlt hozzákeverjük a tejfölt is.

A levesléből keveset adunk a rántáshoz, elkeverjük, majd beleöntjük keverés mellett a levesbe. Felforraljuk és kész is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is